Koninklijke Rederijkerskamer

Langhoirs
Victorinen


Poperinge


- Victores reddit spiritus -


Desperado?


In het eerste coronajaar 2020 waren we even de wanhoop nabij. We deden er alles, maar dan ook écht alles aan om te kunnen spelen. De grote productie die eerst gepland stond werd vervangen door een kleinschalige voorstelling, met 4 acteurs op een barkruk op "sociaal reglementaire afstand" van elkaar en het publiek mocht in "bubbels" zitten. De repetities waren veelbelovend... tot alle culturele evenementen stilgelegd werden.

Ook in 2021 werden we door het virus geplaagd. Net voor de generale repetitie van "The Rose Garden" moesten we een volledig speelweekend forfait geven. Ondanks wat politieke onwil kregen we uiteindelijk toestemming om nog 3 voorstellingen te geven.

Dit jaar blijven we hoopvol. In afwachting van onze grote productie in het najaar zijn we volop bezig met de herneming van Desperado!

We kunnen jullie al in primeur meedelen dat onze cowboys gepakt en gezadeld klaarstaan om een hilarische voorstelling te geven in The Chapel (cultuurkapel in de Peperstraat). En dit op volgende data (telkens om 20u):

  • Vrijdag 20 mei
  • Zaterdag 21 mei
  • Zondag 22 mei
  • Maandag 23 mei
  • Woendag 25 mei

TICKETS zullen vanaf 1 april via deze website beschikbaar zijn!

Tickets

De 4 cowboys zijn gepakt en gezadeld.

Vanaf 1 april kan je hier tickets bestellen!

Sponsors


Dit is onze hoofdsponsor.  Samen met onze andere sponsors ondersteunen zij onze producties! 

Dit is onze Gold Sponsor

Palmares


Doorheen de 530 jaar van ons bestaan hebben de Langhoirs Victorinen heel wat voorstellingen gebracht.  Uiteraad kunnen we ze niet allemaal opnoemen, daarom kunt u via onderstaande knop enkele van onze meest recente affiches bekijken.