Home

Koninklijke Rederijkerskamer

Langhoirs
Victorinen


Poperinge


- Victores reddit spiritus -


The Rose Garden


Welkom in ons huisje van plezier, waar heel wat dingen het daglicht niet mogen zien. Klanten komen en gaan en Madame Rose waakt over het welzijn van de meisjes Ursula, Nathalie en Nina. Maar plots komt een einde aan de dagdagelijkse routine....
Madame Rose stuikt in elkaar en de meisjes vrezen het ergste. Ze zouden maar al te graag in The Rose Garden blijven werken. De inkomsten zouden dan bovendien volledig voor henzelf zijn. Dus zoeken ze koortsachtig naar een oplossing. Die denken ze te vinden als een nieuwe klant Jacques zich aandient en vertelt dat hij vogelopzetter is. Maar zou hij ook mensen kunnen opzetten...? De gevolgen zijn niet te overzien als ook Rita, de vrouw van Jacques, zich in de debatten gaat mengen. Alleen doodbraaf Lowieke blijft er kalm onder... té kalm! 

In deze komedie van Anton Klee maken we kennis met het aparte wereldje van lichtekooien en bordelen. Diverse gebeurtenissen en onverwachte wendingen volgen elkaar op, terwijl pikante gesprekken voor wat peper en zout zorgen. Ingrediënten genoeg dus voor een boeiende en verrassende komedie. The Rose Garden wordt een onvervalst gezellig avondje toneel.

Anton Klee is niet enkel auteur van toneelstukken. Hij schreef ook afleveringen voor o.a. F.C. De Kampioenen en Thuis.
Regisseur van dienst is Piet Lesage, die in het verleden al goed was voor enkele gesmaakte regies bij de Langhoirs Victorinen.

Tickets

Per speeldatum kan je het aantal tickets opgeven, standaard aan 9€ pp. Voor studenten en leden van OpenDoek is er een korting van 1€.
Via UitPas is er een kansentarief voor wie hier recht op heeft.

The Rose Garden

Sponsors


Dit is onze hoofdsponsor.  Samen met onze andere sponsors ondersteunen zij onze producties! 

Dit is onze Gold Sponsor

Desperado


DESPERADO, what's in a name...

In coronajaar 2020 deden we er alles aan om zo coronaproof mogelijk te spelen: 4 acteurs op een barkruk op 1,5m van elkaar. Het kon bijna niet misgaan. Of toch...
Ooit wordt dit stuk nog hernomen, beloofd!

Palmares


Doorheen de 530 jaar van ons bestaan hebben de Langhoirs Victorinen heel wat voorstellingen gebracht.  Uiteraad kunnen we ze niet allemaal opnoemen, daarom kunt u via onderstaande knop enkele van onze meest recente affiches bekijken.