De winkelwagen is leeg

Koninklijke Rederijkerskamer

Langhoirs
Victorinen


Poperinge


- Victores reddit spiritus -


Almost, Maine


"Almost, Maine" van John Cariani speelt zich af in het fictieve stadje Almost in de noordelijke staat Maine. Zo noorderlijk dat je er zelfs het noorderlicht kan aanschouwen, als je geluk hebt. Op een koude vrijdagavond zien we een aantal mensen die oprecht en eerlijk omgaan met zowat het lastigste wat het leven te bieden heeft: de liefde.

En toch is dit geen zwaar stuk. Het is eerder een modern sprookje, een eigentijdse midwinternachtsdroom. Er kan zeker gelachen worden, al zal je er geen oneliners of punchlines vinden. Volgens de auteur zijn droefheid en pijn soms de grappigste dingen in het leven... Daarnaast is het stuk gekruid met een flinke dosis magisch realisme. Het wordt alleszins weer iets heel apart!

De regie is in handen van Patrick Deleu die bij ons ook "Het lijk is zoek" en "Bon Appétit" regisseerde.
 

Koop uw ticket

Hier kan je tickets reserveren voor Almost, Maine.

Kies de gewenste voorstelling en geef aan hoeveel tickets, aan welk tarief je wil. Let wel: kansentarief is enkel voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Dit wordt gecheckt via UitPas.

Onze voorstellingen hebben altijd genummerde plaatsen. Deze plaatsen kunt u niet zelf kiezen, maar u kunt bij het boeken wel een voorkeur meegeven (samen met..., rolstoeltoegankelijk,...).  We houden hier dan zo veel mogelijk rekening mee.

 

UiTPAS Westhoek

Samenwerking met UitPAS Westhoek

Dit jaar werken we voor de eerste keer samen met UiTPAS Westhoek. Het bijwonen van een voorstelling levert 1 spaarpunt op. Met 10 gespaarde punten krijg je bij ons een gratis drankje. Mensen met een beperkt inkomen krijgen via de UiTPAS een korting van 80% op de inkomprijs.

Sponsors


Dit is onze hoofdsponsor.  Samen met onze andere sponsors ondersteunen zij onze producties! 

Palmares


We hebben doorheen de 525 jaar van ons bestaan heel wat voorstellingen gebracht.  Uiteraad kunnen we ze niet allemaal opnoemen, daarom kunt u via onderstaande knop enkele van onze meest recente affiches bekijken.

© Langhoirs Victorinen | Design by Web-ITC | Powered by SandComp